Kamp workshops

1. Wandelen met de Geest – Joël

Walk with the spirit

In deze workshop gaan we een verhaal in de bijbel doorwandelen met elkaar. We zullen stilstaan bij een aantal vragen die naar voren komen in dit verhaal. Door deze vragen aan elkaar te stellen geloof ik dat de Heilige Geest je nieuwe openbaringen wil geven van wie Hij is, wie jij bent en wat Hij wilt doen door jouw leven heen! #wandelcoaching

2. Aanbidding in de Geest – Renske

Aanbidding in de Geest

Wat is de link tussen aanbidding en de Heilige Geest? Waarom lijkt het alsof er soms meer gebeurt wanneer er muziek bij is? Is het een trucje of zit er een diepere betekenis achter? We gaan kijken naar de rol van de Heilige Geest in aanbidding en waarom muziek zoveel invloed heeft op je gevoel. Vanuit de Bijbel kijken we naar een aantal voorbeelden waarin aanbidding in de Geest een rol speelt. We houden het niet bij theorie maar zullen in aanbidding stappen en verwachten dat de Heilige Geest hierin de leiding neemt.

3. Profeteren – Lucas en Jolande

“Deze workshop is voor iedereen die wil leren om de stem van God te verstaan en Zijn liefde over iemands leven uit te spreken. Een ‘wie/wat/waar/wanneer/hoe’ en wat je beter wel en niet kunt doen. Voor zowel de beginner als de ervarene!”

4. Bidden in de Geest (tongentaal)

Roel en Lolly
Are you tired of not hearing gods voice? Or do you have difficulties with understanding which voice is talking to you? Then you are welcome to our workshop. We would like to take you on a short journey which can help you to hear gods voice. We will give you some tips and tricks which you can use in your daily life. Our goal from this workshop is that you don’t need to wait on others before god can speak to you, but that he can speak straight to you on a daily base.

The workshop will be in Dutch/English. De workshop zal in het Nederlands/Engels zijn.

5. Vuur van de Heilige Geest

Jelte v Eeuwijk – Lit youre fire!!

Dat is een thema wat ons aanspreekt. Wij houden namelijk van vuurtje stoken. Deze workshop zal
Geestelijk en praktische zijn. Dit houdt in dat we in Gods woord op zoek gaan naar vuur. Naar wat God zegt over vuur
En hoe we het vuur in ons hart aan kunnen steken of op kunnen stoken. In deze workshop zullen we de paralellen bekijken
Tussen het vuur in het geestelijke en vuur in het natuurlijke. Welke elementen zijn er nodig om vuur te maken en te krijgen.
Uiteraard eindigen we met het vuur brandend, in ons hart en in het echt.

Wij hebben er zin in.

Jelte en Joshua van Eeuwijk

6. Vrucht van de Geest

Mark en Mariette
De vrucht van de Geest. Wat is het precies en hoe ontvang ik dit in mijn leven. Deze ochtend zullen we stil staan bij welke vruchten er zijn, hoe je deze ontvangt. En hoe je ze toe kan passen in je dagelijks leven.

7. Creatieve workshop

Karuna – Artsy Workshop

Deze is voor de creatievelingen. Alternatievelingen. Godslievelingen. Iedereen dus! God is creatief. Zowel met als zonder woorden. Hij maakte van een hoopje stof een mens. Jezus schilderde met woorden en noemde ze gelijkenissen. Via de Heilige Geest kunnen we beelden en woorden ontvangen, rechtstreeks van de troon van God. Hoe tof dat wij naar Zijn evenbeeld zijn gemaakt!

We gaan aan de slag met de Heilige Geest. Vanuit Zijn inspiratie gaan we creëren.
In deze workshop kun je schilderen, (strip)tekenen, je favo bijbeltekst handletteren, songwriten (David-style), is er ruimte voor poëzie en het schrijven van verhalen (of een eigentijdse gelijkenis)! Je kunt je eigen creatieve sappen laten flowen of werken met een opdracht. Er zal ook ruimte worden gemaakt (in het programma en/of in de zaal) om je kunst te laten horen en zien als je dit wilt.

Voor hen die liever verbeelden dan verwoorden of juist voor hen die met woorden kunnen
verbeelden liggen er doeken en papier klaar. Welkom, lievelingen!

8. De doop

Victor Kroeske
Gedoopt worden is DOPE! Wil jij graag los zijn van je verleden, een krachtige christen zijn en in vuur en vlam staan voor Jezus? Kom dan naar deze workshop, waar de waterdoop, de doop in de HG en de doop in vuur behandeld zullen worden. Uiteraard laten we het niet bij theorie alleen, want we willen niet alleen hoorders van het Woord zijn, maar ook doeners. Dus kom, hoor het Woord van God en wordt een krachtige, vurige DOENER voor JEZUS!

MiriamKamp workshops